![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
Za pomocą poniższego kodu realizuje pobieranie plików. Problem jest w tym, że podczas pobierania nie można wejść na żadną stronę ponieważ cały dostępny transfer jest zapchany. Czy istnieje jakiś sposób na obejście tego problemu ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 3 Dołączył: 30.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Obejście metody readfile
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
@tabbi ten kod zapchał mi transfer jeszcze bardziej. Jak plik się pobierał nie mogłem nawet połączyć się po ssh z serwerem. A może problem leży w php.ini. Albo w jakiejś opcji konfiguracyjnej serwera ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 35 Dołączył: 21.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem o jakim zapychaniu łącza mówisz (a może o tym, że nie ustalasz sobie limitu prędkości?) ale jeśli chcesz ograniczyć prędkość wysyłania danych do klienta to jest na to skuteczny sposób:
-------------------- flexiCMS v2 [|||||||+--] 75% done
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:09 |