![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 23.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam pytanie. Czy istnieje jakaś możliwość aby w javascript przypisać kod źródłowy jakiejś strony do documents? Chciałem użyć JS jako język skryptowy w Delphi i to właśnie w nim pobieram źródło. Teraz chciałbym aby javascript działał właśnie na tym pobranym kodzie strony. Chodzi mi o to aby można było wykonywać takie funkcje jak document.getElementById itd. Czy da się coś z tym zrobić?
Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.hiteshagrawal.com/javascript/ja...l-in-javascript ?
Jak nie trafiłem, to opisz troszkę dokładnie co, jak i po co ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 23.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No nie do końca o to mi chodziło
![]() ![]() ale chyba to nie działa bo gdy potem zrobiłem to nie działa ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj
Kod html.getElementById('cos_tam'); "html", bo taką masz zmienną. Podejrzewam, że link, który podałem w pierwszym poście, może Ci jednak pomóc, gdy ten Twój sposób nie zadziała(całkowicie o nim zapomniałem). Plik (x)HTML jest jednocześnie XML - poszukaj w internecie tego zagadnienie. Słowo AJAX, też może Ci pomóc przy tym szukaniu. Na 90% to jest to o co Ci chodziło ![]() Pozdrawiam i powodzenia ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ok dziękuje CI za pomoc
![]() ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:57 |