![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 3 Dołączył: 26.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, otóż mam problem. Mianowicie wygląda on tak: Mam pętle while która wywala tabelkę. I w tą tabelkę wstawia wartości z mysql. W czwartej kolumnie chcę zrobić <input type="submit......> do usuwania rekordu np. No i żeby do przycisku był odpowiedni ID rekordu wyświetlanego był przypisywany.
przyciski wyglądają tak: <input type="hidden" name="user" value=".$result[''user]."> <input type="submit" name="Akcja" value="Usuń"> no i problem taki jest że w przeglądarce ładnie źródło wygląda, przycisk hidden obok każdego usera ma value poprawną, ale za to na wyjściu i przetworzeniu formularza wartość value hidden przyjmuje nazwę ostatniego użytkownika ;/ Czy on click rozwiąże ten problem? Pozdrawiam i z góry dziękuję za wskazówki. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 105 Dołączył: 4.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokaż kod
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 3 Dołączył: 26.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już sobie poradziłem przy użyciu explode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) i dołączniu dodatkowej wartości do inputa rozdzielając dwukropkiem
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 20:56 |