![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 2 Dołączył: 28.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam mały problem z wyświetlaniem danych z bazy za pomocą bibliotek http://www.highcharts.com a mianowicie wyświetla mi się jedna dana kawałek kodu , nie wiem czy zwykłe echo wystarczy do wyświetlenia więcej danych niż jedno
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 1 Dołączył: 12.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 2 Dołączył: 28.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
właśnie tak zrobiłem , tylko teraz wyskoczył mi następujący problem w tabeli z skąd pobieram dane są zapisywane dane z x stacji pogody jeżeli w zapytaniu do bazy nie ma warunku co do konkretnej wyświetlają mi się wszystkie pomiary np.temperatury na jednym wykresie, a ja chcę uzyskać efekt jedna stacja - jeden wykres. Wykorzystuje tutaj ten kod wiem ,że można powielić ale ten drugi wykres będzie wierną kopią tego pierwszego -jeżeli wpisze się dane z palca to wykres jest ok, ale nie oto mi chodzi
a drugi problem to przy wykorzystaniu json nie mogę obliczyć średniej za pomocą AVG i jej wyświetlić na wykresie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:58 |