![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 1 Dołączył: 15.03.2008 Skąd: Mirostowice Dolne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
dzisiaj chcę oddać Wam do testowania mój skrypt uploadu i udostępiniania plików. Główne funkcje skryptu: => upload plików => usuwanie plików => rejestracja, logowanie, reset hasła, zmiana hasła, zmiana e-mail => dla zalogowanych wgląd do swoich plików (możliwość sortowania), możliwość zakładania hasła na każdy plik => przed pobraniem cudzego pliku trzeba przepisach captcha (wykorzystałem tu reCAPTCHA) Z racji, że to wersja beta, maksymalna wielkość pojedyńczego pliku to 100kb. Jeśli chodzi o wygląd, grafikę itd. to jest wersja robocza i będzie zmieniona, wraz z logiem. Do wysyłania wiadomości wykorzystałem PHPMailer. Chodzi mi o działanie skryptu, czy nie ma błędów itd. Nie ma panelu administratora, ale będzie. Wszystkie pliki będą usuwane przeze mnie co jakiś czas. Adres skryptu to: Kod http://upload.icisu.net/ Proszę o zgłaszanie jak coś nie działa oraz różnych sugestii. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:36 |