![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam poniższy kod
Nie dodaje daty do bazy, nie wiem gdzie problem?? Będę wdzieczny za pomoc -------------------- Interaktywna Mapa Polski - imap24.pl
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod $data = $rok ."-". $miesiac ."-". $dzien; Jakiego typu daty masz pole (DATE, DATETIME, ...)? -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
date time
napisałem
ale i tak nic z tego -------------------- Interaktywna Mapa Polski - imap24.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
#
$rok = $_POST['rok']; # $miesiac = $_POST['miesiac']; # $dzien = $_POST['dzien']; tą są dane wpisywane przez użytkowników z inputów???Jeśli tak to: $data to nic innego jak string proszę do zapytania do bazy danych użyć or die(mysql_error()) ,jaki błąd ukaże. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 44 Dołączył: 10.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolego, zrób tak jak napisał Ci kicaj przy tej zmiennej zamiast plusów daj kropki!
-------------------- WebLemon.pl - projektowanie stron www, reklama i PR w internecie - Adwords, Facebook.
|
|
|
![]()
|
|
OK zrobione:)
-------------------- Interaktywna Mapa Polski - imap24.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 44 Dołączył: 10.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fajnie ale, na forum panują pewne formy grzecznościowe
![]() Jeśli ktoś Ci pomógł -> sprawa rozwiązana to przynajmniej klikaj autorowi, poprawnej odpowiedzi "Pomógł" w tym wypadku kicajowi -------------------- WebLemon.pl - projektowanie stron www, reklama i PR w internecie - Adwords, Facebook.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:15 |