![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Zrobiłem coś takiego:
Lecz po najechaniu tekst zamiast płynnie się zmieniać po prostu wariuje. Ktoś ma jakiś pomysł na to? -------------------- Sztachnij sę zioom, muza spoko;]
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pierwszy raz widzę twór +i+,ale człowiek się uczy:
Nie wiem,może się przyda ale znalazłem skrypt jechany na kolorach,może się tam Panu coś przyda: http://www.botzilla.com/blog/archives/ChartThrob.jsx |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 24 Dołączył: 22.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polub jQuery, który ma takie funkcje gotowe, lub jest szalenie wygodniej zrobić taką własną.
Wzór +i+ to konkatenacja łańcucha tekstowego i to jest w porządku. Możliwe że skrypt wariuje, bo jak najeżdżasz i się poruszasz myszką, to nie przerywasz poprzedniej animacji. Dlatego spróbuj dodać przed funkcją Kod timer=0; potem w obu funkcjach: Kod clearTimeout(timer); timer=setTimeout(...); co pozwoli Ci za każdym razem przerwać poprzednią niekompletną animację i uruchomić następną. W obecnej formie one się nakładają na siebie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:46 |