![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jestem początkującym w Oraclu, mam problem, tworzę procedurę do zmiany typów danych wszystkich kolumn 'TTT' we wszystkich tabelach użytkownika ADM. Poczytałem troche i mam już coś takiego:
Dlaczego nie mogę wykonać żadnego zapytania po exit when sql_n%NOTFOUND; ? dostaję błąd, że spodziewał sie tam czegoś innego: Error(18,5): PLS-00103: Napotkano symbol "ALTER" gdy oczekiwano jednego z następujących: ( begin case declare end exit for goto if loop mod null pragma raise return select update while with <an identifier> <a double-quoted delimited-identifier> <a bind variable> << continue close current delete fetch lock insert open rollback savepoint set sql execute commit forall merge pipe purge Symbol "lock zostało wstawione przed "ALTER" w celu kontynuacji. Error(18,40): PLS-00103: Napotkano symbol "TTT" gdy oczekiwano jednego z następujących: , in Edit: dobra już sobie poradziłem, temat do zamknięcia
Ten post edytował xyxy 20.05.2011, 18:18:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 20:19 |