![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam nie wiem naprawde w jakim dziale to umiescic wiec pisze tutaj
mam notepad ++ i chciałbym aby mi on nabiezaco wyswietlal bledy w tym filmiku : http://www.youtube.com/watch?v=tqfl51HVodI temu panu odrazu z boku wyswietla błędy , po najechaniu jest dokladny opis |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No nie wiem,ale edytorem kodu źródłowego to chyba Pan tego nie zrobi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Witam nie wiem naprawde w jakim dziale to umiescic wiec pisze tutaj mam notepad ++ i chciałbym aby mi on nabiezaco wyswietlal bledy w tym filmiku : http://www.youtube.com/watch?v=tqfl51HVodI temu panu odrazu z boku wyswietla błędy , po najechaniu jest dokladny opis Nie wiem, czy zauważyłeś, ale ten Pan nie używa notepada++, tylko IDE Aptana. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 384 Pomógł: 13 Dołączył: 16.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem jak to zrobic ale polecam skorzystac z zend studio for eclipse. Podswietla odrazu bledy, mowi co to za blad a jak najedziesz na zmienna wyswietla Ci w jakich plikach jest uzywana
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no faktycznie nie notepad , niezauwazylem nawet , bardzo podobny
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
no faktycznie nie notepad , niezauwazylem nawet , bardzo podobny Wydaje Ci się ![]() Zainteresuj się jakimś darmowym IDE (Netbeans, Aptana, Eclipse PDT), wtedy będziesz miał i podświetlanie błędów, i dokumentację, podpowiadanie składni i wiele, wiele innych udogodnień. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
dobra zgodze sie ... ale pod filmikiem ktos sie go pyta
jakiego notepada on uzywa on odpowiada notepad++ , więc specjalnie skłamał ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Bo może od czasu do czasu używa notepad++ ale na filmiku uzywa aptana
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
dobra zgodze sie ... ale pod filmikiem ktos sie go pyta jakiego notepada on uzywa on odpowiada notepad++ , więc specjalnie skłamał ? No ktoś go tam dalej dobitnie sprostował: Cytat its aptana u dumb fuck unknown95485 1 miesiąc temu A na kolejnej stronie z komentarzami znalazłem "kwiatek", który wskazuje, że koleś sam do końca nie wie, czego używa: (pbj746 to nick osoby, która filmik zamieściła) Cytat @TheFiscster510 its aptana Obizi123 2 mies. temu @pbj746 No, its something called Aptapa... i think.. but i cant find it anywhere... and i may be wrong. Bez komentarza ![]() -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 07:57 |