![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 9 Dołączył: 29.05.2009 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
poszukuję osoby dla której mogę programować w PHP/Zend Framework za tanie pieniądze. Jestem początkującym więc na początek proste zadania z czasem trudniejsze. karkonosze@promax.media.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 11 Dołączył: 9.05.2011 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 9 Dołączył: 29.05.2009 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie dam rady za duża konkurencja tam jest... dla tego napisałem tutaj temat.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 11 Dołączył: 9.05.2011 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No fakt sporo tam ich jest:)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@up
haha ![]() @cykcykacz skoro jesteś początkujący to może najpierw potrenuj / zaangażuj się w jakiś projekt open source, który będziesz mógł potem umieścić w portfolio, wg mnie taka opcja jest lepsza niż robienie po stawkach rzędu kilka zł / godzinę ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ok, mogę się nawet z angażować w projekt Open Source. Jest może jakaś strona gdzie poszukują programistów do projektów Open Source?
Ogólnie szukam osób dla których mogę po robić jakieś moduły, aplikacje dzięki czemu zdobędę doświadczenie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 5 Dołączył: 15.04.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
-------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@cykcykacz
Fajnie że szukasz czegoś gdzie byś mógł się poduczyć, jeżeli chodzi o Zend'a i naukę: Naucz się wykorzystywać moduły Zend'a, głównie ACL, Auth, Form, View, Layout, DB, napisz jakiegoś CMS'a z Frontenedem i Backendem z logowaniem itp, gdy będziesz coś miał daj to pod ocenę, na pewno znajdą się osoby które przejrzą Twoje wypociny i zwrócą uwagę na popełnione błędy itp - w końcu będziesz miał taką wiedzę że spokojnie będziesz mógł aplikować na młodszego programistę Zend'a / PHP. Także rada ode mnie byś spojrzał na Zend'a pod kątem wykorzystywanych tam wzorców projektowych, co także da Tobie ogromną wiedzę na ten temat. @shine Cytat rozwaliło mnie Cytat A możesz uzasadnić, co Cię rozwaliło?
Ten post edytował melkorm 20.05.2011, 20:11:56 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:48 |