![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 11 Dołączył: 25.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam menu, i chcial bym jeden z elementow jakos wyszczegolnic, np. kolorem czerwonym. Obecnie to wyglada mniej wiecej tak jak nizej, chcial bym np. dla link 3 zastosowac inny css, dokladnie zmienic wartosc "background-image: url("../images/menu_red.jpg");" Gdzie nadac dokladnie jednemu elementowi inna wartosc class dla li, albo rozwiazac to w inny sposob. CSS mam
Ten post edytował bercow 19.05.2011, 13:29:32 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 11 Dołączył: 9.05.2011 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jak masz np. [cssl] #menubelka { } [/css] Dorób sobie tak:
Zrób style do każdego jaki kolor itd. i wtedy menu tak: i wtedy w menu np.<li class"a" > itd. ja mam tak:
Może ci to jakoś pomoze:) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 11 Dołączył: 25.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oki dwie klasy dla li, to nie problem, ale jak zrobic to w Joomli, chodzi o to, ze nie moge znalesc mozliwosci dopisania prefixu css dla danej pozycji menu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 11 Dołączył: 9.05.2011 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie lubie joomli zbytnio ale masz tam edycje css i html ?
można z tego co wiem przerobić too ale naprawdę nie mam pojęcia jak :/ |
|
|
![]()
|
|
oczywiscie edytor ma, tylko, ze menu jest generowane automatycznie, wiec nie moge sam dopisac do jakiegos li innej klasy, musze to jakos "wyklikac", pytanie jak
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 08:01 |