![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, mam taki kod który działa dobrze, oto on:
a jak zrobić, żeby wartości w tablicy były pobierane z bazy mysql, probowałem tak:
ale niestety nie działa, bardzo proszę o pomoc, dzięki za wyrozumiałość, pozdrawiam. Ten post edytował ksenon 17.05.2011, 22:38:44 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 16 Dołączył: 11.01.2009 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
napisz co Ci się dzieje, jakiś błąd dostajesz czy coś?
dla mnie na pierwszy rzut oka jest już źle w pętli while, dostajesz tablice którą przeszukujesz żeby potem znowu wpisać dane wynikowe do tablicy? nie rozumiem rozwiązania. tutaj masz pobieranie danych z bazy w podobny sposób jak u Ciebie TUTAJ możesz też użyć mysql_fetch_array() i po otrzymaniu takiego wyniku przeszukać go (tablice) foreachem. poniżejej jeszcze inna możliwość
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, nie odpisałem bo mialem problem z internetem, rozwiązałem problem, źle wpisy byly, poprwanie wygląda to tak:
dzięki za zainteresowanie, proszę o zamknięcie tematu, pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 16:08 |