![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeniosłem serwis na nowy serwer i mam problemy
problem kiedy wchodzę do panelu admina i klikam w zakładkę uprawnienia: Fatal error: Call to a member function MoveNext() on a non-object in /admin.php on line 954 947-962 w admin.php
2 bład kiedy klikam w moduł zatwierdzanie Fatal error: Call to undefined method stdClass::MoveNext() in /admin.php on line 1076 1056-1084 w admin.php
3 błąd kiedy wchodzę do modułów z kategoraimi artykółów i kiedy chce dodać obiekt wyskakuje: Fatal error: Call to undefined method stdClass::MoveNext() in /admin.php on line 1646 1634-1648 w admin.php
Proszę o pomoc bo zaczynam dopiero uczyć się php. Przeniosłem tylko na inny serwer wszystko i nie wiem czemu te błędy. Możecie pomóc jak krok po kroku to naprawić Ten post edytował Daiquiri 19.05.2011, 22:32:59
Powód edycji: [Daiquiri]: [Daiquiri]: Poprawię Ci ten BBCode, ale następnym razem stosuj go o drazu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co to kurde jest?
BBCODE, bo dostaję nie powiem czego od czytania. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Przenoszę do przedszkola. Proszę dodać BBCode, bo inaczej będę zmuszona zamknąć temat.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
:facepalm:
Do php masz specjalne znaczniki: Cytat [php][/php]
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ktoś mi pomoże z tymi błędami? Mogę nawet zapłacić rozsądne pieniądze
Czy ktoś jest w stanie mi pomóc. Dodatkowo powiem, że błędy zwracają NULL po zastosowaniu echo gettype($rs); |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 30 Dołączył: 9.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$Baza->rs[16] nie jest obiektem. Sprawdź czy nie ma wartości NULL a jeśli tak to debuguj kod, w którym tworzysz obiekt.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
POPRAW W KOŃCU BBCODE NA SPECJALNE DLA PHP!
|
|
|
![]()
|
|
POPRAW W KOŃCU BBCODE NA SPECJALNE DLA PHP! czemu nie mogę edytować 1 postu z kodem?coś jest nie tak witam, Problem częściowo już rozwiązałem dając taki kod przed while: if ( is_object ( $Baza->rs[16] ) ) { Moduły w panelu admina już mi się otwierają i mogę dodawać działy ale problem jest teraz takiego typu że w panelu admina pokazuje nagłówki tabel np. z uprawnieniami, zatwierdzaniem i dodanymi tematami ale nie pokazuje zawartości. Tak jakby nie pobierało danych z tabel bazy sql. Wstawiłem pełne raportowanie error_reporting(-1); w pliku admin.php i wywala teraz mi następujący błąd: Kod Notice: Only variable references should be returned by reference in /biblioteki_obce/adodb/adodb.inc.php on line 866 Podaje te linie z pliku adodb.inc.php:
linia 866 to return false; Czy ktoś wie w czym teraz tkwi problem? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 30 Dołączył: 9.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wywal & stojące przed nazwą funkcji, z którą jest problem.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 15:44 |