![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2011 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem początkujący mocno w PHP i wiem że kod beznadziejny...
Pomijając komentarze o moim kodzie i wracając do tematu... Stanąłem teraz przy tak zwanym Tokenie. Mianowicie, wszystko ładnie śmiga, obrazki się ładnie wczytują, zmieniają kolejność i w ogóle... ...ale kiedy dochodzi co do czego i trzeba wpisać ten kod do pola tekstowego nie działa. Więc mam prośbę do was... Widzicie gdzieś jakiś błąd który może to powodować ![]() Kod umieszczam pod spodem:
Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam wszystkich forumowiczów ![]() ![]() Ten post edytował phpion 17.05.2011, 06:46:51
Powód edycji: [phpion]: Przeniosłem do przedszkola.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Przecież ty za każdym razem token generujesz na nowo. No jak ktoś wyśle formularz, to wtedy ty tokenu masz już nie generować.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 314 Pomógł: 44 Dołączył: 12.11.2010 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jedna rzecz tak trochę z offtopic'a... rozwiązanie z obrazkiem ... jest beznadziejne , to tak samo jakbyś w nazwie pliku capthy dawał odpowiedź (to robisz) , takie coś to nawet zabezpieczeniem nie jest.
Zakładam że nazwa 'numeryczna' jest powiązana z .htaccess i generatorem... dlatego poleciłbym Ci generować 'kod' w pliku z obrazkiem , sesja i tak zadziała przecież. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:18 |