![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2007 Skąd: Litwa - Wilno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuje pomocy, o to mam taki kod:
który wywala mi błąd: Parse error: syntax error, unexpected T_DOUBLE_ARROW in Z:\home\localhost\www\inc\inf\stats.php on line 111 O co chodzi z tym T_DOUBLE_ARROW? ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 12 Dołączył: 20.12.2009 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2007 Skąd: Litwa - Wilno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, ale teraz jest jeszcze jeden:
Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in Z:\home\localhost\www\inc\inf\stats.php on line 107 W linijce 107 mam to: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę...
Cytat Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in Z:\home\localhost\www\inc\inf\stats.php on line 107 Przetłumacz to sobie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Umówmy się, że zanim zadasz kolejne pytanie skorzystasz najpierw z google. Teoretycznie za parse error, temat powinien zostać zamknięty.
Tekst błędu dokładnie mówi w czym jest problem: mysql_fetch_array() spodziewa się się innego parametru niż dostaje, zatem $query nie jest poprawną zmienną dla tej funkcji. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Funkcja mysql_query() zwraca FALSE, czyli nie wykonuje zapytania. Aby sprawdzić, co jest przyczyną można np. zmodyfikować nieco odpowiednią linijkę kodu:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@daiquiri, a dlaczego nie praktycznie?
RTFM -------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
@mlawnik
Głównie dlatego, że sprawa parse error została rozwiązana wcześniej i pojawił się nowy problem. Przy kolejnym podejściu do forum, bez uprzedniego zapoznania się z podstawami PHP i zaletami google, temat zostanie zamknięty. |
|
|
![]()
|
|
Dałem radę. Dziekuje wszystkim za pomoc. Temat do zamkniecia.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:57 |