![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 17.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Piszę sobie skrypcik i chcę żeby sumował mi elementy w tablicy w konkretnej kolumnie a ten dziad zamiast sumować to w pętli robi mi coś w stylu np wpiszę 0 0 1 1 to zamiast jako wynik otrzymać 2 otrzymuję "0011" może mi ktoś pomóc ? Pozdrawiam
-------------------- Front-end Developer xHTML CSS JS JQuery
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 782 Pomógł: 153 Dołączył: 21.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapoznaj się z przeznaczeniem parseInt()
-------------------- Już mi się ani wiedzieć, ani tym bardziej myśleć nie chce.
[Think different]! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 17.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzięki mistrzu działa.... dopiero zaczynam się bawić z JS z tond moja niewiedza.... jeszcze raz dzięki
-------------------- Front-end Developer xHTML CSS JS JQuery
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 589 Pomógł: 91 Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Moja gra - scraby.io
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
"(...) Ja mogę, jestem dyslektykiem!" - dysleksja to upośledzenie umysłowe powstałe w wyniku tylko i wyłącznie lenistwa
![]() Pozdro dla "-dys" uuups miałem na myśli "dysortografika" Ten post nie ma na celu obrażania kogokolwiek, tylko uświadomienie, że są na tym świecie ludzie, którym się nie podoba lenistwo ![]() Ten post edytował toaspzoo 15.05.2011, 23:28:40 -------------------- LS Easter egg < |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 18 Dołączył: 11.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Typ zmiennej jest zły, wszystko co wczytujesz z HTML będzie miało typ string. Dlatego to co pobierzesz pomnóż razy 1 i od razu typ zmieni się na odpowiedni.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 20:09 |