|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam,
Poszukuję programisty do stworzenia całego serwisu, od A do Z. Mam pewien pomysł na stronę internetową, a idąc dalej - na mały biznes. Na razie jednak nie ekscytuję się formą biznesową, bo wiem, że 99 procent podobnych startupów nie kończy najlepiej (i ten może również tak skończyć - jestem realistą). Mam jednak pewne już doświadczenie (kilka serwisów zrobionych - w tym ostatnia wypaliła) i chciałbym z tego skorzystać i stworzyć coś nowego. O co chodzi... Chodzi o serwis eioba.pl - trzeba go właściwie sklonować (może niektóre rzeczy uprościć), i dodać kilka nowych pomysłów, które urozmaiciłyby stronę, a przy okazji może pozwoliłyby na niej zarobić. Z mojej strony: - daję pieniądze na stworzenie serwisu - daję współtwórcy 25 % udziału w ewentualnych zyskach - ja tworzę layout i grafikę, oraz mam ostateczne zdanie przy podejmowaniu decyzji. ze strony współtwórcy oczekuję: - skodowania (czy zakodowania) całej strony - szybkości w tworzeniu (oczywiście w cywilizowanych ramach, bez jakichś crunch time'ów) - w przyszłości na szybkim reagowaniu na problemy, które będą występowały na gotowej stronie. - PRZEDE WSZYSTKIM na rzetelności i uczciwości. reszta do ustalenia;) Tworzenie serwisu, do momentu przypominającego oryginalną stronę eioba.pl, będzie podzielone na kilka etapów (może nawet na więcej niż kilka) i za każdy etap będą płacone pieniądze. Prawdę mówiąc chciałbym kogoś, kto się choć trochę zaangażuje w projekt a nie szuka szybkich pieniędzy. Wydaję na to z prywatnej kieszeni i zależy mi aby było to dobrze zrobione. Koniec końców będzie to wspólne przedsięwzięcie, i obaj byśmy czerpali z tego ewentualne korzyści. Magiczne pytanie: czy ktoś byłby zainteresowany? Nie podaję ceny za całą stronę, bo ciężko mi teraz dokładniej ją oszacować, ale może ktoś zaproponuje coś sensownego? Jeśli jednak będą z tym problemy to spróbuję stworzyć dokładniejszy plan, rozbić na etapy i wysunę swoje propozycje. Proszę pisać : pitah@o2.pl pozdrawiam, Piotrek |
|
|
|
pitah Poszukuję programisty do stworzenia serwisu 15.05.2011, 20:42:29
blooregard Przenoszę.
Na przyszłość proszę czytać, do czego ... 15.05.2011, 21:26:42
pitah Ale ja oferuję pracę a nie poszukuję? 15.05.2011, 21:50:43 
blooregard Cytat(pitah @ 15.05.2011, 22:50:43 ) ... 15.05.2011, 22:15:18
pitah dobrze dobrze, niech już będzie. 16.05.2011, 00:20:01
itsme dziekujemy o laskawcze ze pozwoliles nam marnym is... 16.05.2011, 07:50:29 ![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 23.12.2025 - 10:01 |