![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Napisałem taki oto skrypt: I sprawdzam go na 4 przeglądarkach: ff, ie, chrome oraz opera. Niestety tylko na operze nie przekierowuje poprawnie na podany adres. Ktoś poradzi, dlaczego i zaproponuje jak to rozwiązać? Ten post edytował rexio1988 15.05.2011, 17:40:17 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <script LANGUAGE="JavaScript"> Zamień na poprawny czyli: Kod <script language="text/javascript"> -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety nie pomogło. Ba. Na pozostałych przeglądarkach skrypt nie działa po tej zmianie;/
edit: ok działa. W linku nie pokazuje tak jak powinno, ale metodą GET mogę pobrać "idklasy" btw nie Kod <script LANGUAGE tylko Kod <script TYPE Wtedy działa.
Ten post edytował rexio1988 15.05.2011, 17:41:06 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak ją wywołujesz? Bo podajesz tam argument, który sprawdzasz w if, może nie spełnia warunku?
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Wywołuję tak:
Kod <select name="wybklasa" onchange="sprawdz(this.options[this.selectedIndex].value)"> ale ok to działa. Jedynie w adresie strony w przeglądarce tego nie pokazuje. Nawet nie pokazuje adresów podstron, tylko zawsze index.php. A powinno po wejściu na jakąś podstronę wyświetlić np. index.php?a=dziennik . Czy to wina przeglądarki czy źle coś zrobiłem? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:51 |