![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć i czołem. Nie sądziłem że jeszcze kiedyś trafię do przedszkola, no ale jednak.
Męczę się i męczę z includem formularza. formularz Po wstawienia <?php include('mail.php'); ?> w dane miejsce, formularza jak nie było tak nie ma. Stąd mój wniosek, możliwe że nie trafny - include nie działa. Na serwerze mam php5.2 i już sam nie wiem gdzie można szukać przyczyny. 5 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 9.07.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raczej głupia uwaga ale kto wie czy nie pomoże.Czy twoje podstrona/index gdzie chcesz wstawić ten formularz ma rozszerzenie php?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Głupie są najlepsze
![]() Nie, ale rozumiem że musi mieć ;> czegoś jeszcze może brakować? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 9.07.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Żeby kod php zadziałał musi być rozszerzenie php. Czyli nic już nie powinno brakować jeśli resztę robisz dobrze
![]() Tzn. masz ten plik w odpowiednim katalogu. |
|
|
![]()
|
|
Faktycznie, pomogło, formularz się pokazał. Eh i pół weekendu nad tym główkowałem :]
Dzięki Pozwolę sobie zapytać o coś jeszcze, po wysłaniu wiadomości, formularz znika pojawia się wiadomość że wysłano. I gdy odświeży się na tym tekście stronę, wiadomość wysyła się drugi raz, można to jakimś mykiem rozkminić? |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:15 |