![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak mają wyglądać nagłówki aby można wysłać obrazek(w treści) + html...
Próbowałem wszystkiego i nie mogę sobie poradzić ![]() z góry dziękuje |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod Content-type: text/html; charset=utf-8
-------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety ale nie działa... Próbowałem już to nieraz... niby powinno bo deklaruje się html.. wszystko w html działa tylko te obrazki
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zauważ, że niektore klinety poczty blokuja obrazki, trzeba jje najpierw odblokiowac
-------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
To akurat wiem, ale co się okazało, jeśli zrobiłem że POSTem pobierałem kod i potem go wstawiałem w <html><body TRESC</body></tresc> to wtedy się nie wyświetlał obrazek , a jeśli wstawiłem w gotowy kod to wszystko było ok? Nie wiecie dlaczego?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 2 Dołączył: 9.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chce być niegrzeczny...zapisz to zdanie jeszcze raz...ale tak jak pani w szkole uczyła: podmiot, orzeczenie itd. - nic nie kumam
![]() Obrazki w mailu możesz ładować na 2 sposoby: 1. Jeśli wysyłasz HTMLa, podajesz bezwzględne ścieżki do obrazków (http:///xx.yy/obrazek.png) 2. Ładować obrazek do treści wiadomości (SwiftMailer robi to za Ciebie: http://swiftmailer.org/docs/inline-message-media) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 22:07 |