![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam pewien problem. Zastanawia mnie jakiego sposobu użyć do dynamicznego generowania dokumentów html z poziomu php. Jak wiadomo w html'u potrzebne są różne rzeczy, które wymagają operacji z php. Do rzeczy, którego kody lepiej używać? A może użyć czegoś innego?
Czy może tego:
Powyższy kawałek kodu jest wyłącznie do zobrazowania o co mi chodzi, dlatego pozwoliłem sobie na uproszenie jak się tylko da. Proszę o odpowiedzi i wskazówki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Z góry dziękuję rzecz jasna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) == EDIT == Panowie no bez jaj ;p Rozchodzi mi się tylko o odpowiedź "Pierwsza metoda | Druga metoda", nic więcej (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif) Zależy mi na czasie bo stoję z "robotą".. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował andrzejt17 14.05.2011, 19:05:28 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiesz, po co zwykle pisze się funkcje? Aby trzymać się DRY. Jeśli nei powtarzasz takiego samego kodu - lepszy jest sposób zwykły. Jeśli jednak tak, lepiej napsiać funkcje.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Panowie no bez jaj ;p Rozchodzi mi się tylko o odpowiedź "Pierwsza metoda | Druga metoda", nic więcej (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif) Zależy mi na czasie bo stoję z "robotą".. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Panie no bez jaj temat ma 15 minut... róbb to co powiedział mat-bi |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Panie no bez jaj temat ma 15 minut... róbb to co powiedział mat-bi Nie wiem czemu się tak wyświetla ale założyłem go coś lekko po 18 (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A jeśli ta "właściwa" część dokumentu będzie zależna od tego, co będzie w $_GET to wtedy tą właściwą część print'ować, tak? ;> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 12:33 |