![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym prosić o ocenę grafiki: http://kalinowski.net.pl/tgory/4.jpg
Proszę o propozycje zmian i ulepszeń oraz konstruktywną krytykę. Z góry dziękuję za pomoc. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 19 Dołączył: 4.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na pierwszy rzut oka wydaje się w porządku. Dziwnie trochę wygląda zielony prostokąt w logu pod napisem 'TGORY', ja bym myślał o trochę ciemniejszym odcieniu zieleni. Czcionka w boksie z treścią wygląda jakby odbiegała od reszty, nie wiem, może jest większa, ciemniejsza?
Reszta spoko ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Bardzo przyjemny, zmieniłbym tylko jedną rzecz: ten dość przydługawy opis zamieniłbym na dwa mniejsze w boksach obok siebie, zwężając równocześnie prawą kolumnę (tę z menu, przyciskiem "Dodaj" i zapisem na newslettera), czyli w efekcie uzyskać trzy równe pod względem szerokości boksy, z czego dwa pierwsze to "zajawki" lokali.
I może jeszcze jakieś cieniowane tło w headerze ![]() -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Fajne. Mi się podoba tylko zapełnij tło obok logo(może jakieś lokale w tle).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem w tym, że na razie jeszcze nie ma do końca wizji co tam mogło by być, aczkolwiek docelowo "coś tam będzie"
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 1 Dołączył: 20.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosty, przejrzysty przyjemy dla oka. Ogólnie pozytywnie. Ja bym poprawił nieco gradienty i zunifikował kolorystycznie zielony box z nieco innym, zielonym menu (box jest lepszy, kolor menu może nieco zbyt "żarówiasty")
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 3.07.2025 - 17:15 |