![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 35 Dołączył: 21.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie!
Czy ktoś ma pomysł jak rysować takie tabelki: Kod +---------------+----------------+------------+-----------------+--------------+--------------+-----------+---------------+ | TABLE_CATALOG | TABLE_SCHEMA | TABLE_NAME | VIEW_DEFINITION | CHECK_OPTION | IS_UPDATABLE | DEFINER | SECURITY_TYPE | +---------------+----------------+------------+-----------------+--------------+--------------+-----------+---------------+ | NULL | abcdefg | users_data | | NONE | NO | abcdefg@% | DEFINER | | NULL | abcdefg_BACKUP | users_data | | NONE | NO | abcdefg@% | DEFINER | +---------------+----------------+------------+-----------------+--------------+--------------+-----------+---------------+ /tu akurat z mysql/ Widzę, że oni używają spacji ![]() ![]() Jakieś rady? Ten post edytował kiler129 13.05.2011, 22:35:17 -------------------- flexiCMS v2 [|||||||+--] 75% done
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 589 Pomógł: 91 Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No bo tabulator ma to do siebie, że jest przekształcany na JAKĄŚ przerwę, ile będzie miała to nie jest zdefiniowane.
Używaj spacji i będzie git ![]() -------------------- Moja gra - scraby.io
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 35 Dołączył: 21.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oto znalazłem, przerobiłem, pogmerałem i usprawniłem
![]()
Have fun with tables ![]() -------------------- flexiCMS v2 [|||||||+--] 75% done
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:16 |