![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
wchodze na strone i wyskakuje mi taki blad: Fatal error: Cannot redeclare corelibrarieshandler() (previously declared in /home/leknagry/public_html/leki/includes/index.php:4) in /home/leknagry/public_html/leki/includes/functions.php on line 11 sprawdzam inne 2 pozostale to samo ;/ nie padly tylko te co nie mialy bazy danych, sprawdzilem zapytanie w tej lini php i mam taki kod w obydwu stronach: linia 11: */ foreach(str_split($session_keys, 8) as $k=>$v) { /* nie wiem co mam robic, moglby mi ktos naswietlic sprawe w czym jest problem? dzieki za wszelka pomoc Nikt nie wie o co w tym bledzie chodzi? ![]() Ten post edytował Spawnm 15.05.2011, 16:31:22
Powód edycji: [Spawnm]: forum nie parser
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 879 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy w pętli foreach nie tworzysz funkcji corelibrarieshandler() ?
Błąd informuje że pojawia się poraz kolejny funkcja o tej samej nazwie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
RTFM
Forum nie parser. -------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:04 |