![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 0 Dołączył: 21.01.2010 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, potrzebował bym pomocy przy napisaniu programu w php który ma na celu obsługę allegro + skrypty obsługujące sprzedaż itp... program chce napisać sam ale z faktu że nie mam żadnego doświadczenia w php potrzebował bym kogoś kto mógłby pomagać mi przy rozwiązywaniu problemów które mnie czekają..
Proszę o jakieś pomysły takiej współpracy |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W Internecie znajdziesz (chyba nawet na Allegro jest odnośnik) klasę do obsługi API Allegro.
Może Ci ona troszkę pomoże (choć w większości przypadków są to tylko przepisane metody API na funkcje klasy). -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 0 Dołączył: 21.01.2010 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok ale i tak nie mam doświadczenia żeby zabrać się do poważnego projektu, a szkoda żeby się kasa zmarnowała..
pomoże ktoś? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
ok ale i tak nie mam doświadczenia żeby zabrać się do poważnego projektu, a szkoda żeby się kasa zmarnowała.. Chcesz podjąć się czegoś o czym nie masz pojęcia? Gratuluję pomysłowości. Obyś tylko nie musiał ponieść konsekwencji stworzenia kiepskiego oprogramowania. Przemyśl to jeszcze raz. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 23:51 |