![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 3 Dołączył: 4.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Borykam się z dwoma problemami których nie rozumiem: 1. Strona główna wyświetla się w dalszych część podstron tzn: Strona główna->podstrona (wszytko jest ok!, klikam na obrazek produktu)-> produkt (pojawia się produkt z opisem + główna strona). Używam "switch'a" do przechodzenia do pod stron: zawartość index.php
gdy usunę zawartość (default: require_once "user/main.php"; break;) problem znika, lecz nie mogę jej usunąć. 2. Problem jest taki, iż po kliknięciu na ikonkę koszyka wywala błąd: Kod Warning: extract() [function.extract]: First argument should be an array in /virtual/k/s/ksiegarnia.ugu.pl/strona/shoping/cart.php on line 65 oto zawartość cart.php
Proszę o jakieś wskazówki lub podpowiedz, co jest nie tak. Na życzenie mogę podaj link do mojej strony gdzie widnieją w/w błędy. Z góry dziękuje Ten post edytował jerry1984 13.05.2011, 13:53:08 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 30 Dołączył: 9.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co pokazuje print_r($prod3) przed extract w linijce 65?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 3 Dołączył: 4.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co pokazuje print_r($prod3) przed extract w linijce 65? Nie mam takiej funkcji print_r... Może jednak pokaże moje problemy na obecnej stronie : Moja strona Gdy wejdziemy na informacje danej książki, jest także możliwość kupna i ta opcja działa, a szybkie kupowanie za mocą ikony koszyka wywala w/w błąd. Jednocześnie można zauważyć mój kolejny błąd, z którym nie mogę sobie poradzić. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 30 Dołączył: 9.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Problem pewnie w tym, że Twoje drugie zapytanie zwraca pusty wynik i w $prod3 nie ma żadnej tablicy. Nie wiem czy zaglądałeś do mojej strony, ale gdy wejdziesz do danej książki aby zobaczyć dokładne informacje, jest możliwość dodania do koszyka i ta opcja działa. Tylko szybkie dodanie do koszyka, za pomocą ikonki "koszyka" nie działa, może to winna te funkcji:
tak wygląda ikona dodania do koszyka, może tu coś skrzaniłem ? Ten post edytował jerry1984 13.05.2011, 19:45:15 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:56 |