![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
robie klawiaturke z polskimi znakami dla uzytkownikow, ktorzy owych nie posiadaja (np ja). problem w tym, ze jak nacisne na jakas literke to kursor znika z pola pisania i aby pisac dalej musze znowu kliknac w pole pisania. w sumie drobiazg ale fajnie byloby gdyby kursor po wklejeniu litreki pokazywal sie tuz za nia w polu. jak uzyskac taki efekt?? Ten post edytował masterbx2 13.05.2011, 09:52:12 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod http://forum.php.pl/lofiversion/index.php/t103097.html
-------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zmień opis tematu java to nie javascript ...
-------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
Daiquiri: gdzie T1 - Twój czas przybycia na miejsce, dx/dt - prędkość, s droga Daiquiri: brb trzeba by to poprawić T1 - Czas jaki Ci to zajmie Daiquiri: Zatem T - czas dotarcia p T1 + T2 gdzie T2 = aktualny czas === po prostu kocham ją :D haha |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 55 Dołączył: 1.06.2010 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Java != JavaScript to 1.
2. To to jest pikuś, problem będzie z backspace ![]() 3. Ja użyłem tego: JavaScript keyboard, zmodyfikowałem, żeby klawiatura była na wierzchu, focus ustawiłem odpowiednio na pola (kilka pól formularzy...) i mi śmiga ![]() -------------------- Łatwo jest być odważnym za murami własnego zamku.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod http://forum.php.pl/lofiversion/index.php/t103097.html chodzi mi wlasnie brardziej o takie rozwiazanie. nie chce pelnej klawiatury tylko ustawic kilka znakow. sprobowalem te rozwiazania z linkow, ale jakos mi nie dzialczy. pewnie zrobilem cos zle... ogolnie nie orientuje sie jeszzce dorbez w js. cud ze ogarnalem jakos wklejanie tych literek . . .
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 11:29 |