![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 12.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Wstawiłem na swoją stronę formularz e-mail i wszystko ładnie działa oprócz tego, że w treści e-maila nie wyświetlają się polskie znaki. Przeszukałem cały internet i znalazłem kilka odpowiedzi jednak tam kody inaczej trochę wyglądały i nie wiem jak za to się zabrać. Wiem, że na pewno chodzi o kodowanie jednak nie wiem gdzie mam je umieścić by dobrze to działało. Proszę o pomoc panów ekspertów ![]() Poniżej fragment kodu: <? $error = ''; $name = ''; $email = ''; $subject = ''; $comments = ''; $verify = ''; if(isset($_POST['contactus'])) { $name = $_POST['name']; $email = $_POST['email']; $subject = $_POST['subject']; $comments = $_POST['comments']; $verify = $_POST['verify']; if(trim($name) == '') { $error = '<div class="error_message">Wpisz swoję imię.</div>'; } else if(trim($email) == '') { $error = '<div class="error_message">Wpisz poprawny adres e-mail.</div>'; .............................. ............... ....... $address = "info@mojmail.pl; |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:37 |