![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 23.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie drogich i tanich forumowiczów (IMG:style_emoticons/default/Lkingsmiley.png) ,
życie jest ciężkie, a jeśli jesteś zawodowym programistą, to tym bardziej (IMG:style_emoticons/default/ohno-smiley.gif) . Dlatego wpadłem na pomysł... Każdy większy projekt jest niejako wyzwaniem wymagającym silnej woli, koncentracji, sprawności intelektualnej i dobrego nastawienia. Wyzwania mają to do siebie, że muszą być poprzedzone treningiem. Inaczej mamy mniejsze prawdopodobieństwo powodzenia. Teraz rodzi się pytanie: Jak zaplanować codzienny trening, aby wstając każdego dnia móc przystąpić z ochotą i zaangażowaniem do wykonania projektu? Przypuszczam, że taki trening powinien trwać w przedziale 10 - 30 min. Co o tym sądzicie? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Pobiegaj,
Bieganie dodaje energi + wyzwala endorfiny do szcześcia + powoduje produkcje jeszcze jakiegoś hormonu odpowiadającego za dobrą pracę mózgu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 711 Pomógł: 127 Dołączył: 5.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czytanie rożnych artykułów o programowaniu oraz przeglądanie tego forum pozwalają na podtrzymanie wiedzy
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pij Actimel codziennie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Chyba nie ten dział, co?
Przenoszę. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 55 Dołączył: 1.06.2010 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie jest sex z rana =], tiger w trakcie kodzenia, wanna na relax i przemyślenia.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~ixpack dobra opcja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ixpack, ale myjesz ręce coby sie nie kleiły do myszki czy klawiatury? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D
|
|
|
![]()
|
|
Przecież napisał, że "wanna na relaks", chyba, że nie wchodzi do niej (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 55 Dołączył: 1.06.2010 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do myszki zawsze będą kleiły (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A wanna tak jakoś działa, że kontempluję (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) czasem się jacuzzi trafi, zależy od dnia i... diety =] Ten post edytował ixpack 12.05.2011, 20:29:17 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Trening powiadasz? Przede wszystkim jak najmniej szeroko rozumianego IT. Dla ciała - rower, basen, bieganie lub inny wymagający sport, dla duszy dobra książka, zwiedzanie nieznanych zakątków w miejscu zamieszkania (i/lub okolicach), wspomniana wcześniej kąpiel w wannie (zwłaszcza po (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), dla umysłu krzyżówka, sudoku, orzechy.
Obowiązkowy odpoczynek co weekend, nawet jeśli terminy gonią. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 23.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hym... może trochę was zdziwię, ale ja nie mam wanny... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mam za to prysznic, ale to nie jest to samo co relaks w wannie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Jeśli masz duży brodzik i jesteś drobnej budowy, to się nada (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:36 |