![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 12.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbuję zrobić formularz podzielony na odpowiednie etapy. Poszukałem w internecie kilka rozwiązań i te wydały mi się najlepsze. Nie działa mi jednak wyświetlanie ostatecznych wyników pobranych z formularza. Chciałbym je wyświetlić w ostatnim kroku. W późniejszym czasie będę to przesyłał prawdopodobnie do innego pliku, ale to później:) Robiłem już kilkanaście/kilkadziesiąt zmian w kodzie ale efekt był ten sam czyli nic nie wyświetliło. Proszę o naprowadzenie na poprawne rozwiązanie.
Ten post edytował lorenzo 12.05.2011, 12:13:03 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chcesz naprowadzenie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) to proszę
w złych miejscach przypisujesz dane do $_SESSION (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) musisz zapisać dane z pierwszego kroku w drugim kroku tj case 2: $_SESSION['ssak'] = $_POST['ssak']; w końcu wcześniej nie ma prawa ci przypisać te dane skoro wysłasz dane do drugiego etapu formularza, a próbujesz przypisać dane w pierwszej części. Ten post edytował Hpsi+ 12.05.2011, 12:29:45 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 12.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem rozwiązany.
Pięknie dziękuję! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 06:17 |