![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Próbuje stworzyć stronkę składającą się z 3 kolumn, środkowa o ustalonej szerokości (800px) i dopełniające stronę kolumny po jej prawej i lewej stronie, które nie mają ustalonej szerokości, czyli strona ma być ściśle zapełniona od lewej do prawej w poziomie ale tak aby nie wychodziła poza "ekran" tak aby nie pojawiał się poziomy suwak. Z góry dziękuję |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 5 Dołączył: 7.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może kod byś podał z tym co tam stworzyłeś, bo mi to wygląda jak byś czekał aż ktoś to za Ciebie napisze
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałem, zarwałem nockę, nie wyszło więc pytam :] Gdybym umiał to bym nie pytał i nie czekał aż ktoś kto umie zrobi to za mnie :P
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę poszukać na temat fluid layout-pełno tego na internecie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 6 Dołączył: 4.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no raczej nikt za Ciebie tego nie zrobi, pokaż kod to może ktoś Ci się postara pomóc. A jak nie umiesz i nie chcesz się nauczyć to skorzystaj z usługi płatnej bo za darmo nikt gotowców nie robi.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 9.07.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:38 |