![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam taki problem z kodowaniem: jest menu i tu jest lista ===================== MENU: - miasto (liczba ogloszen) ===================== po klinieciu w link jest wysylane zapytanie by wszytkie miasta o tej nazwie sie wyswietlily i chyba tak jak mowisz, tak jak sie domyslam problem jest wlasnie w linku: ===================== RewriteRule ^szukaj,city,([0-9]+),(.*).html szukaj.php?act=city&site=$1&;miasto=$2 [L] ===================== ktory modyfikuje polskie znaki a zmodyfikowany znak nie jest taki sam jak w bazie wiec miasto nie zostaje znalezione. i tu mam problem jak to ominac, jak przeslac zapytanie Z MENU OGoLNIE co jeszcze zuwazylem link np taki: ===================== - szukaj,city,1,Władysławowo.html --> nie dziala - szukaj.php?act=city&site=1 ===================== &;miasto=Władysławowo --> dziala jesli w kodzie dam print by ustalic co sie wpisuje tu --> miasto=$2 dostaje dziwne krzaczki --> WĹ‚adysĹ‚awowo moge zaminic polskie znaki na ł -l ó-o ale to mi nic nie da bo wbazie sa miasta z Polskimi znakami jakas sugestia pomoc bede wdzieczny bo mecze sie i kombinuje ale nic nie wychodzi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:00 |