![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mecze się już jakiś czas z pobraniem tabeli z jednej strony, nie moge za bardzo zrozumieć działania tego kodu oto on:
W Wyniku otrzymuje dwie tabele zamiast jednej, poza tym macie jakiś pomysł jak to ugryźć aby każda pozycja była osobnym elementem tablicy w którym będzie ['pozycja'] ['nazwa_druzyny'] ['liczba_spotkan'] ['punkty'] ['bilans'] |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 31 Dołączył: 14.12.2010 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problemem jest wyrażenie regularne ,które jest źle stworzone ,a nie samo działanie kodu
-------------------- Jeżeli pomogłem kliknij "Pomógł" :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mógłbym ktoś pomóc jak poprawić te wyrażenie? To moja bardzo słaba strona a chciałbym się czegoś nauczyć na ten temat. A na razie jedyne czego się uczę przy tm przykładzie to nowe przekleństwa :/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 18 Dołączył: 4.09.2010 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Ok coś się ruszyło ale dalej nie wiem czemu robi mi trzy tablice :/
Kod wygląda tak:
W Wyniku otrzymuje: Jak widać 0 tablica jest OK, 1 i 2 trzeba by sie było pozbyć. Druga kwestia to że poszczególne elementy tabeli są zapisywane na dwa sposoby: <tr class="odd"><td class="first-child"> <tr><td class="first-child"> Jak teraz to zapisać aby pobierał zawartości spełniające ten lub ten warunek ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:35 |