![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 276 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam pytanie. Czy jest możliwość zrobienia komentarzy na stronie, w której wykorzystuję tylko i wyłącznie HTML & CSS ? Chodzi mi mniej więcej o coś jak księga gości (w zasadzie to może to być i księga gości). Tworząc formularz kontaktowy też wydawało mi się to nie możliwe, a jednak się udało. Pozdrawiam! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Można o ile satysfakcjonuje Cię przysyłanie komentarzy na adres pocztę e-mail i ręczne wklepywanie ich do kodu HTML.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 276 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Faktycznie, mogę to zrobić edytując lekko formularz kontaktowy, dzięki. A jeszcze jedno - mam ten formularz kontaktowy i w HTMLu mam get i plik wyslij.php. Plik ten wygląda tak:
I teraz jest taki problem, że czy użytkownik wypełni wszystkie pola i ukaże mu się taki napis: Dziekujemy za wyslanie do nas wiadomosci! Czy też nie wypełni czegoś i ukaże mu się taki napis: Nie uzupełniłes wszystkich rubryk! Zawsze ukazuje się to na białym tle z wiadomych przyczyn. Da się to jakoś zrobić, aby napis ten był wyświetlany na stronie, a nie na białym tle i tyle? Według mnie to nie możliwe, ale może coś poradzicie? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W echo działa kod html.
-------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 4 Dołączył: 13.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli chcesz aby ten tekst pojawiał się na jakimś innym tle użyj <div> z ustawieniem background u , tak jak kolega wyżej napisał w echo np"
echo "<div style='background: #FF0000'> Dziękujemy za wysłanie</div> "; -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Panowie mam taki kod:
I teraz chce aby treść wywołana z pliku wyslij.php pojawiła się tym kodzie:
W miejscu gdzie jest <p>TUTAJ TUTAJ TUTAJ </p>. A to chyba jest nie możliwe, jeśli powyższa treść będzie w pliku kontakt.html, a treść, która ma się wyświetlić w pliku wyslij.php. Rozumiecie o czym mówię? Dwa inne pliki. "Tło" - czyli cała strona jest w pliku html, a treść, która ma się wyświetlić w pliku wyslij.php, a to wszystko za sprawą tego kodu: Ten post edytował Mody23 10.05.2011, 16:03:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 16:06 |