![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 16 Dołączył: 11.01.2009 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem z odtwarzaczem audio na stronie. Odtwarzacz z, którego korzystam znajduje się TUTAJ Korzystam z orginal skin. Użytkownik dodaje sobie pliki na serwer na podstawie, których jest tworzona playlista w xml
i wszystko jest dobrze oprócz tego, że w samym playerze nie wyświetla mi polskich znaków. Zamiast Pierzchoły widzę Pierzchoy. Proszę o pomoc w jaki sposób mógłbym to zmienić, ew. może jakiś inny łatwy w instalacji player, który nie ma problemów z polskimi znakami. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 11 Dołączył: 20.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a czy próbowałeś utf-8 zamieniać na inne kodowanie? Czy po zmianie w polskich znakach jest jakaś zmiana.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 16 Dołączył: 11.01.2009 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zmieniałem na iso i cp1250
po zmianie różnica jest taka że wyświetlane są "krzaki" na utf-8 po prostu nie wyświetla znaków. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 11 Dołączył: 20.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja podobnie używałem xmla, ale ja w ogóle mam pominięty kod odpowiadający za kodowanie i mi dobrze wyświetla polskie znaki.
|
|
|
![]()
|
|
a używałeś tego samego playera?
nie mam pojęcia jak to zmienić, rozwiązanie znalazłem w zastosowaniu innego playera mianowicie Jplayer (oparty na jquery). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:17 |