![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 9.07.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam dość blachy jednak dośc denerwujący problem. Mam skrypt który wyświetla mi komunikaty tekstowe za pomocą echo. W CSS'ie na stronie mam ustawioną czcionkę mała. Wszystko działa ładnie do momentu do kiedy komunikat się nie wyświetli. Myślałem że czcionka na stronie upodabnia się do tej z echo(nie stylowanej) więc nadałem jej ten sam style i o dziwo echo wyświetla się teraz czcionką mała, ale reszta nadal zmienia swój rozmiar. Podgląd tutaj: http://gupie.pl/casting.php Kliknijcie w plusa/minusa aby zobaczyć co się dzieje. Dodam że rozmiar czcionki w css'ie jest narzucona w znaczniku body a nie oddzielnej klasie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 55 Dołączył: 1.06.2010 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A kiedy wyświetlasz ten komunikat? Przed dokumentem html? (Pytanie retoryczne)
Ten post edytował ixpack 9.05.2011, 17:02:01 -------------------- Łatwo jest być odważnym za murami własnego zamku.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 695 Pomógł: 65 Dołączył: 27.07.2009 Skąd: Y Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
troche nie związane z tematem ale nie wydaje mi się aby "<table width:"650px" id="rounded" border="0" >" było poprawnie.. => style="width: 650px;"
wstawiasz 3x <br> i zamykasz tabele.. też nie jest to poprawne.. hmm zamykasz TR które nigdzie nie są otwarte.. masz mnustwo błędów w html , uważam że to może być tego winą. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 55 Dołączył: 1.06.2010 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ulysess - winą nie przetwarzania css'a - to na 100% fakt, że wyświetla span na samym początku dokumentu...
![]() Ale fakt - masa podstawowych błędów :/ -------------------- Łatwo jest być odważnym za murami własnego zamku.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 9.07.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Span dodałem żeby wystylizować tekst w echo, ale bez niego problem nie znika.
Co do innych błędów poprawię je jak się uporam z resztą ![]() |
|
|
![]()
|
|
boro... Wstaw to echo do sekcji <body>
-------------------- Łatwo jest być odważnym za murami własnego zamku.
|
|
|
![]()
|
|
Problem rozwiązany przy edycji zapomniałem przenieść zaincludowany header do góry, dziękuję za naprowadzenie
![]() Ten post edytował boro11 9.05.2011, 17:35:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 15:13 |