![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak to przerobic, zeby w przypadku wylaczonej obslugi javascript w przegladarce domyslnie wyswietlal sie TAB 1? bo teraz on sie wyswietla domylsnie, ale jesli sie wylaczy javascript to sie pojawiaja wszystkie i strona sie rozjezdza... przydalby sie jakis prosty warunek, ale jak to zrobic? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 55 Dołączył: 1.06.2010 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<noscript> ? </noscript>
A id tabs w css ukryj jako domyślnie, a z js pokaż (podmień css). Ten post edytował ixpack 9.05.2011, 16:40:39 -------------------- Łatwo jest być odważnym za murami własnego zamku.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale w tym przypadku i tak mi sie dalej wyswietli to co jest w divach, tylko nie ulozone
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 55 Dołączył: 1.06.2010 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na pewno? Jeżeli ukryjesz <div id="tabs"> używając css, a używając js "pokażesz" ten div to będzie ok - co nie?
A jeżeli js będzie wyłączona, a w noscript wstawisz alternatywny kontener, to tamten kontener nie będzie wyświetlany, a ten alternatywny tak. -------------------- Łatwo jest być odważnym za murami własnego zamku.
|
|
|
![]()
|
|
masz racje
![]() a jak to w najprostszy sposob na tym przykladzie zrobic, tzn jak w jquery podmienic div na widoczny? nie znam sie na tym, tylko sciagnalem gotowy skrypt |
|
|
![]()
|
|
Bartek - napiszę Ci tak: czy chcesz się uczyć, czy liczyć na gotowce? Pokombinuj - dasz radę. jQuery ma swoją dokumentację
![]()
Z css'em już nie podpowiem. Ps. nie klikaj już "pomógł" ![]() Ten post edytował ixpack 9.05.2011, 17:10:21 -------------------- Łatwo jest być odważnym za murami własnego zamku.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 08:27 |