![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem: skrypt który napisałem nie chce stworzyć tabeli. nie jest to wina uprawnień ponieważ skrypt ten stworzył bazę danych.
gdy w zakładce sql w phpmyadmin wpisze to samo polecenie mianowicie:
tworzy ono żądaną tabele. pozdro EDIT: rozwiazalem problem w zly sposub wybieralem baze danych Ten post edytował xtremich 8.05.2011, 22:09:49 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 450 Pomógł: 135 Dołączył: 18.11.2010 Skąd: Wschowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bazę wybieramy przez mysql_select_db();. I "połączenie" - nie "połonczenie" ![]() Pozdrawiam -------------------- “ Computers are good at following instructions, but not at reading your mind. ” - Donald Knuth |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tu powinien być taki dodatek jak w SMF 'The post has changed while you've been replying. Do you still want to send your post? i tutaj treść nowego posta'.
-------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 450 Pomógł: 135 Dołączył: 18.11.2010 Skąd: Wschowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak...
Nie zauważyłem... Zgadzam się z kolegą ![]() -------------------- “ Computers are good at following instructions, but not at reading your mind. ” - Donald Knuth |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:46 |