![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 325 Pomógł: 33 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Nazywam się Kamil. Jestem studentem informatyki i jak na razie dotarłem na II rok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Do tej pory nie ogłaszałem się w internecie dlatego też moje portfolio nie jest zbyt bogate. Chciałbym tutaj przedstawić Państwu swoją ofertę odnośnie tworzenia stron www. Moje doświadczenie: - html - css - php - mysql Przykładowe prace stworzone przeze mnie jeszcze w ramach nauki: Odwiedź moją stronę 1 Odwiedź moją stronę 2 Odwiedź moją stronę 3 Od niedawna nawiązałem współpracę z grafikiem, dlatego też bez skrupułów mogę napisać, że od tej chwili prace jakich się podejmę będą solidnie przygotowane pod względem grafiki jak i kodu. Cennik kształtuję się w sposób następujący: - proste strony (3 zakładki), tj. projekt graficzny + html + css - 300-400zł - bardziej rozbudowane (5 zakładek), tj. projekt graficzny + html + css + php + mysql - 600-700zł - obszerniejsze strony - od 800zł wzwyż - księga gości - 70zł - licznik na stronę - 40zł - system komentarzy - 70zł - e-mail ze strony - 50zł - inne projekty - ? Kontakt: koder: KamilGluchowski@gmail.com grafik: gg - 4197325 Pozdrawiam i życzę miłego dnia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.09.2025 - 07:55 |