![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chciałbym na swojej stronie udostępnić użytkownikom pewien system: 1. Strona generuje użytkownikowi link do polecania 2. Użytkownik udostępnia link i wyświetla mu się ile już uzbierał kliknięć 3. Po uzbieraniu powiedzmy 30 klików w miejsce licznika pojawia się wiadomość a system wysyła maila pod wskazany adres 4. Dane użytkownika są usuwane i może znowu zbierać kliki Nie chodzi mi żeby system był jakoś specjalnie zabezpieczony- bardziej chodzi mi o skuteczne działanie. Z góry dziękuje. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 69 Dołączył: 23.10.2004 Skąd: Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I w czym problem?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to udostępnij taki, w czym problem?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nie napisałem czy znalazłby się ktoś tak miły i napisał mi coś takiego bo ja z php to zielony jestem...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A my nie jesteśmy jeleniami do odwalania roboty za Ciebie. Zamykam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 11:47 |