![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, potrzebuję programu do cięcia filmów o rozszerzeniu .mkv (hd), oraz .avi. Nie musi być superzaawansowany, ale żeby miał funkcjonalność takiego WMM. Co polecacie? Pozdrawiam
-------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
ffmpeg
![]() -------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jest wersja pod Win 7? Bo to chyba chodzi pod Linuksa. Bardziej interesuje mnie coś stworzone pod własnie windę. Nie chcę się bawić w emulaje itd
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat FFmpeg Windows Builds FFmpeg Windows Builds are available at hawkeye.arrozcru.org Nie wiedzialłem, że masz jakieś problemy z angieskim ![]() |
|
|
![]()
|
|
Sory nie doczytalem, problemy bede mial jutro na ustnej z ang ;]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sony Vegas Studio Pro :]
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Sony Vegas Studio Pro :] Przeciez ten program nie obsluguje .mkv ;/ -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:18 |