![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
Używam pluginu jQuery UI Datepicker. Czy ktoś wie jak zrobić żeby można było ustawić kalendarz na opcje multi zaznaczania?
Tak żeby można było zaznaczyć kilka dni w miesiącu następujących po kolei lub nie. Narazie mam taki kod, ograniczenie wyboru na kalendarzu do jednego miesiąca od dnia dzisiejszego, brakuje mi tylko możliwości zaznaczania kilku dni naraz z tego przedziału.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 3 Dołączył: 15.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nigdy nie używałem opcji wybierania kilku dni ale jak coś to proponuję zastosować zakres od dnia x do dnia y takie coś jest dostępne w datepicker bez kłopotu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak nie to daj 2 datapickery, w jednym datę od, a drugim do. W ten sposób rozwiązuje ten problem większość koderów.
-------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 31 Dołączył: 30.03.2009 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak przedstawisz ofertę finansową i opiszesz dokładniej o co chodzi być może ja lub ktoś inny wykombinuje coś co będzie zamiennikiem datapikera.
Pozdrawiam. Czas to ...? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:15 |