![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
Ja tam się bawię w html, php czy js, ale nie mam żadnej stronki. Nauczyciel od IT mi powiedział, że jak chcę mieć 6-kę na koniec roku to muszę zrobić jakąś stronę www. To ja mówię: OK! Zaraz jak wrócę do domu, to zabieram się do roboty! A tu zaraz DUPA:( nie wiem o czym zrobić. Proszę o podanie jakiegoś tematu na stronę. Może być o wszystkim! Pozdrawiam Bartek PS: Jak pomyliłem miejsce na temat to sorki. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 14 Dołączył: 21.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrób o php
tak pomyliłeś ![]() PS: możesz np zrobić o tym ile wody dziennie pijesz a ile moczu oddajesz ![]() Ten post edytował kill15 6.05.2011, 15:51:54 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 695 Pomógł: 65 Dołączył: 27.07.2009 Skąd: Y Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
my w gimnazjum też mieliśmy coś takiego do zrobienia , proponuje strone o kwiatach , w każdej podstronie zdjęcie + opis jakiegoś kwiatu a na głownej jakieś ogólniki
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gdzie napisze, i tak wszyscy o tych kwiatach
![]() jednak mi chodzi o jakieś ciekawsze tematy;] zrobienie strony o kwiatach dla mnie to nico;] a ja chcę jakieś wyzwanie, nawet na dłuższy czas;] na początek chciałem zrobić coś typu: demotywatory.pl nk.pl zalukaj.pl mp3.teledyski.info ale nic mi nie wypaliło:( nie miałem szans z takimi stronami;] |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 695 Pomógł: 65 Dołączył: 27.07.2009 Skąd: Y Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to zrób np strone samorządu szkoły albo gre via www ;p
|
|
|
![]()
|
|
albo co? bo nie zrozumiałem:()
a może jakąś stronę z filmikami z youtuba zrobić? tylko z jakimi:( |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Po pierwsze nie ten dział. Po drugie tytuł nie oddaje charakteru wątku. Zamykam i czekam na ewentualne PW z poprawnym tytułem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:17 |