![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2004 Skąd: Jastrzębie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
:arrow: www.rammnet.xt.pl
-------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
czcionka w topie ladna, ale nie czytelna, nie wie mpo co wladowales tyle buttonow 8O , menu bardzo ubogie, warto by je rozbudowac, w dziale aktualnosci bledy bazy :? , :arrow: +3/10
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko byłoby ok gdyby nie te buttonki oraz top..... 7/10
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wywal tego gradienta z prawego menu gdzie sa batoniki. Wtedy powinno byc lepiej
ocena: 2+/6 (szczerze mówiąc, można to zacząć robić tood nowa) -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Grafika sredia.
Logo brzydkie Pozatym pisze sie PS2 a nie PSX 2 ... Btw: Buttonków wiecej nie było ![]() Brzydko wygladaja |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a mi sie tam buttoniki podobaja, jak skonczysz stronke, to dam sobie ja na startowa
![]() -------------------- scielenie lozka : [b]l 5%
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2004 Skąd: Szczecin|Bukowe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam taka propozycje wejdz sobie na helion.pl i tam posciagaj jeszcze kilka butonikow, wiesz jak bedzie to fajnie wyglodalo??
![]() ...i jeszce jedno jak znajde inne butony tez Ci dam linka ![]() -------------------- "Unix is like a vigvam - no windows, no gates, Apache inside"
Warsztat: Windows XP PE | Dreamweaver | Apache 1.3.29 | PHP 4.3.4 | Araneae | MYSQL 4 | Visual Studio | Dev-C++ [b]Programowanie: llllll 40% |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2004 Skąd: Jastrzębie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ekstra... Bede mial ich cale mnostwo : D
A tak powaznie to nie moj wymog... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2004 Skąd: Szczecin|Bukowe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W sumie jesli jest to kafejka i przyjdzie gosc, ktory nie ma pojecia o internecie gdzie czego szukac, a na stronie startowej bedzie miał to to są te buttony pomocne;)
-------------------- "Unix is like a vigvam - no windows, no gates, Apache inside"
Warsztat: Windows XP PE | Dreamweaver | Apache 1.3.29 | PHP 4.3.4 | Araneae | MYSQL 4 | Visual Studio | Dev-C++ [b]Programowanie: llllll 40% |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bede nietypowy i doczepie sie troszke tresci
![]() Cytat Ramm.net cafe mieści się przy ulicy Opolskiej 20 (na dole, na lewo od windy).
Skad mam wiedziec gdzie ta kafejka jest ![]() ![]() Cytat Co za ile...
W dzień: W nocy: Od ktorej jest noc a od od ktorej dzien ![]() PS. Co do tych twoich buttonow to niektore sa troche niskiej jakosci - sa rozmazane ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ludzie, ludzie... Mnie sie w ogole buttony nie podobaja... Ja dalbym tak cos innego, ale nie moge.
Poza tym w dzisiejszych czasach przecietnie na jedno miasto (zakladajac 100000 mieszkancow) jest z 15 kafejek. Nikt z przyleglego miasta nie przyjedzie akurat do tej jednej z 15 mozliwych. Nawet jesli to i tak strata nie bedzie duza. Dalej, definicja dnia i nocy. Podobnie jak u gory, na "nocki" przychodza tylko "tubylcy" (tez mam to definiowac?!), wiec zainteresowani wiedza ze nocki sa od 22.00. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2003 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak zainteresowani wszystko wiedza to po co wogóle ta strona?
Poza tym jeżeli tam przychodzą tylko zainteresowani (zwykle troche obeznani), to pierwsze co zrobią to wyłączą tą stronę i tyle będzie z butonów itp. Albo strona ma czemuś służyć, albo jest niepotrzebna. -------------------- Never underestimate the power of human stupidity!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- wow a coz to? sponsorow tyle masz? po co te buttony?
- za duzo pustego (czyt. niewykorzstanego) miejsca + ciekawa kolorystyka - caly top do wymiany ![]() Ocena: 4/10 -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 02:48 |