![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 2 Dołączył: 25.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chce wstawić do poniższego skryptu blokadę czasową (wiem jak to zrobic nie w tym problem) mój problem porusza inną rzecz. Otóz gdy ktoś wpisze 3 razy zle hasło to wyskakuje mu komunikat ze jego konto zostało zablokowane na 15 min. Ale użytkownik dalej może wpisywać rózne hasła a w tabeli rośnie liczba błędnych logowań. Co zmienic aby zatrzymała się na 3 i dalej nie rosła a logowanie nie było możliwe.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź jedynie czy 3 próba lub więcej już nastąpiła ukryj formularz logowania wraz ze skryptem, odeślij do strony głównej itp) lub odeślij użytkownika do google, ja tak przynajmniej robię i rejestruje też kto co wpisywał. Przydatne jak jakis hakier próbuje ci coś namieszać.
Ten post edytował potreb 5.05.2011, 18:02:57 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 2 Dołączył: 25.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki potreb
ale już sam rozwiązałem problem , znalazłem błąd wystarczyło przenieść warunek w inne miejsce |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:18 |