![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam takie pytanko: jak mozna majac do dyspozycji tablice:
Spowodowac zeby zapisane byly w takim formacie:
To samo sie tyczy drugiego zadanka. Mamy kod
Trzeba napisac taka fukcje zeby zapis 'po' byl nastepujacy:
Z gory dziekuje za wszelka pomoc
Powód edycji: [wookieb]: Otwieram
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Czekam na PW z poprawną nazwą tematu, która ma opisywać problem.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Jakbyś użył wyszukiwarki na forum, to byś znalazł i odpowiedz, i to, że nie pomagamy rozwiązywać zadań domowych...
Napisz zalążek kodu i z problemami wróć do tego wątku a chętnie Ci pomożemy. PS. sorki za moderkę, ale tego mnie nauczono na tym Forum - szukania informacji i znajdywania rozwiązań samodzielnie - przynajmniej na tyle, ile jest to możliwe. -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Zrobione. A swoja droga to nie byly zadania domowe. Temat zamkniety |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:19 |