![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 1 Dołączył: 21.02.2007 Skąd: Milejów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chciałbym dołączyć własny formularz do admin generatora. Otóż przerabiam ten tutorial. Wszystkie pliki mam już zrobione. Ale nie wiem czy dobrze dołączyłem własny formularz, bo wywala mi poniższy bład
A dołączam formularz w taki sposób:
Dla pewności jeszcze dołączę kod formularza
Dziękuje z góry za odpowiedź Ten post edytował muwie 4.05.2011, 23:44:56 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 7 Dołączył: 10.03.2011 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Przebuduj formularze
2. Wyczyść cache 3. Poszukaj tej klasy(BaseTreeForm), powinna być w katalogu form/doctrine/base 4. Prześledź od początku cały tutorial czy o czymś nie zapomniałeś. 5. Ściągnij sobie cały projekt z gita(link podał w blogu) sprawdź czy działa. 6. Odpuść sobie, tutoriale z blogów lubią niedziałać(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 1 Dołączył: 21.02.2007 Skąd: Milejów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie zrobiłem tak jak mówiłeś. Nie działa tylko, albo aż w tym przypadku Jquery.
Już wszystko się wyjaśniło. Symfony w backendzie wyłącza domyślnie JavaScript . Teraz nie działa mi tylko przenoszenie typu drag & drop Ten post edytował muwie 5.05.2011, 09:54:36 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 17 Dołączył: 1.11.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie zrobiłem tak jak mówiłeś. Nie działa tylko, albo aż w tym przypadku Jquery. Już wszystko się wyjaśniło. Symfony w backendzie wyłącza domyślnie JavaScript . Teraz nie działa mi tylko przenoszenie typu drag & drop Jak to wyłącza JavaScript ? Poprostu Backend to zupełnie odrębna aplikacja od Frontendu i musisz w view.yml sobie odpowiednie biblioteki JavaScriptu włączyć np. Jquery |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 04:07 |