![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
mam problem z panelem administracyjnym. Konkretnie chodzi o to, że wszystko chodzi elegancko jeżeli używam wersji developerskiej. Natomiast jeżeli przełączę się na wersje produkcyjna [backend.php], to bez problemu zaloguję się do panelu, ale już w adresie z backend.php robi się backend_dev.php. Jeżeli zmienię ręcznie znowu na backend.php i wybiore którąś z pozycji menu przełącza mi się do modułu frontendu. Prosze rzućcie jakąś radą bo siedzę nad tym cały dzień. :/ PS. czyszczę cache to jest mój plik routingu z backendu
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 7 Dołączył: 10.03.2011 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie masz na sztywno wpisanych linków z backend_dev w tym menu? Używasz link_to?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w menu robie poprzez link_to
to jest wycinek z menu :
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokaż .htaccess i ProjectConfiguration.class.php
|
|
|
![]()
|
|
to jest .htaccess
a to projectConfiguration.class
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy mam omamy wzrokowe, czy w projectConfiguration.class są podwójne slashe w require_once?
Ten post edytował mlawnik 5.05.2011, 18:49:18 -------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]()
|
|
Ok ju chyba wiem...
W htaccess trzeba na samej gorze dodać reguły RewriteRule "^admin$" "backend.php" [QSA] RewriteRule "^admin/(.*)$" "backend.php" [QSA] a następnie w routingu przed każdą regułą dodać /admin z tego co widzę działa... Dziekuję Wam za zainteresowanie tematem i nakierowanie z tym htaccess |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:35 |