![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 2 Dołączył: 4.05.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,mam 3 skrypty :
1.Logowania (z internetu)
2.Rejestracji (z internetu) :
3.Ustawienia (mój) :
plik hahicz to dane do bazy danych To co podkreślone,załamane i pogrubione (funkcje else) nie działają. Chodzi o to że nawet bez używania formulaża,bezposrednio po wejsciu na strone widac komunikaty ..Musisz wypelnic wszystkie pola",a pojawiac powinny sie dopiero po wypelnieniu formulaza. Dodatkowo chcialbym prosic czy moglby mi ktos poprawic 3 skrypt,ustawien. Ustawia ten opis konta ale gdy : -nie wypelni sie wszystkich pol -zle sie poda haslo Po uzyciu formulaza pojawia sie pozytywny napis o tym ze ustawienia zostaly zachowane =/ Moglby mi ktos to poprawic? W 3 skrypcie chcialbym aby dodatkowo po wpisaniu zlego hasla nie pokazywal komunikatu ,,Ustawienia zostaly zachowane" a komunikat ,,zle haslo" Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Nie jesteś poważny panie, a skoro nie traktujesz nas poważnie odpłacamy się tym samym. Nie jesteśmy od odwalania roboty za leni.
Żegnam -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 18:13 |