![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, czy jest możliwość sprawdzenia poprzez javaScript czy osoba odwiedzająca stronę wcisnęła przycisk ''dalej'' w przeglądarce?
Chodzi mi o to, że jeżeli ktoś użyje tego przycisku to chciałbym wymusić przeładowanie automatyczne strony. Wiem, że mogę użyć onload na samym początku, ale ja chcę żeby tylko w określonej sytuacji czyli użycia tylko tego przycisku strona się tak przeładowała a nie za każdym razem. cyli w algorytmie przedstawiało by się to tak użył przycisku dalej -> Tak: przeładuj stronę -> Nie: nic nie rób; |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz po prostu przycisk Dalej zrobić inputem, który po kliknięciu prześle dane w POST/GET via PHP.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja nie chcę robić żadnego przycisku tylko sprawdzić czy ten z przeglądarki został wciśnięty i TYLE, nic więcej.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:10 |